ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΓΡ. ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΣ

PREZERAKOSΑεροπόρος φεύγει ,αεροπόρος έρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο. Την θέση του διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα αναλάβει ο αντιπτέραρχος ε.α Γρηγόρης Πρεζεράκος. Θα παραλάβει από τον επίσης αεροπόρο Δημήτρη Μανδύλη.

Στις αρμοδιότητες του Στρατιωτικού Διευθυντή της Προεδρίας περιλαμβάνονται θέματα εθιμοτυπίας που ανάγονται στις Ένοπλες Δυνάμεις και φυσικά η Προεδρική Φρουρά.

Ο αντιπτέραρχος ε.α. Γρηγόρης Πρεζεράκος, αποστρατεύθηκε ως Επίτιμος Διοικητής της Σχολής Ικάρων και είχε υπηρετήσει σε μάχιμες και επιτελικές θέσεις. Είχε διατελέσει για σύντομο χρονικό διάστημα και εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΑ.

Οι απόψεις του για τις περικοπές που είχε επιχειρηθεί από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν κάθετα αντίθετες. Κι αυτό αφορούσε και σε θέματα που είχαν να κάνουν και με το “συμμάζεμα” στο οποίο η σημερινή κυβέρνηση επανέρχεται. Και εννοούμε το κλείσιμο μονάδων.

Στον τόπο του στην Λάρισα, είχε ενεργή δραστηριοποίηση στα κοινά.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε τηλεοπτικό σταθμό είχε αναφερθεί στα όσα είχαν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, στην αρχή της κρίσης.

onalert.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ