ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤη θέση της Ένωσης Κεντρώων για οικουμενική κυβέρνηση επανέλαβε σήμερα από τη Λάρισα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης του πολιτικού φορέα «Ταυτότητα  forum», ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για «… ένα σάπιο κομματικό σύστημα που έκρυβε τις παθογένειες κάτω από το χαλί», ενώ ιδιαίτερα αιχμηρός υπήρξε στους χαρακτηρισμούς του για τον Αντώνη Σαμαρά που όπως είπε «… θα μείνει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος δουλοπρεπής στη Μέρκελ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την ανησυχία του για τη χρηματοδότηση της χώρας, μιλώντας για χαλαρότητα και ανευθυνότητα της κυβέρνησης Τσίπρα επισημαίνοντας παράλληλα πως «… αν δεν είμαστε συνεπείς υπάρχει πιστωτικό γεγονός και πτώχευση», ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στις πολιτικές των δανεικών των προηγούμενων κυβερνήσεων που δεν οδήγησαν πουθενά.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των «κόκκινων δανείων» ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι οι ρυθμίσεις ενέχουν κινδύνους αφού  «… στις λεπτομέρειες κρύβεται καμιά φορά ο διάολος», ενώ θα πρέπει να λυθεί και το θέμα των τραπεζών.

Ο Βασίλης Λεβέντης παραβρέθηκε σε εκδήλωση του νέου πολιτικού φορέα δανειοληπτών «Ταυτότητας  forum» με πρόεδρο τον πρόεδρο της Κίνησης Δανειοληπτών Γιώργο Μπαρτζώκη, ενώ το Δ.Σ συγκροτείται από ενεργά μέλη της Κίνησης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ