ΣΤΟΝ ΘΕΣγαλα ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

IMAG0051Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, οι μαθητές του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (ειδικότητες: Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών & Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό) πραγματοποίησαν, στα πλαίσια σχετικών διδασκομένων μαθημάτων, εκπαιδευτική επίσκεψη στα γραφεία του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς», του πρώτου πρότυπου παραγωγικού συνεταιρισμού αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας και εδρεύει στην πόλη της Λάρισας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των γραφείων του Συνεταιρισμού ενημερώθηκαν διεξοδικά για τη λειτουργία και τους στόχους του πρωτοποριακού αυτού επιχειρηματικού εγχειρήματος από τον κ. Ανδρέα Χαρδαλούπα, Υπεύθυνο Ενημέρωσης & Δημοσίων Σχέσεων, ο οποίος στη συνέχεια, μαζί με τον κ. Γιάννη Γιαννακόπουλο, Υπεύθυνο Τύπου, με μεγάλη προθυμία απάντησαν σε πλήθος σχετικών ερωτημάτων που τους υποβλήθηκαν.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στη Διοίκηση και το Προσωπικό του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την αναλυτική παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας του Συνεταιρισμού, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματικότητας και κόσμημα για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ