ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ampeΧωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Λυκείου Αμπελώνα κατέκτησαν το σχολικό πρωτάθλημα σε επίπεδο νομού και πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Λυκείων του νομού Τρικάλων.

Υπό την καθοδήγηση του γυμναστή τους Βασίλη Παπαμανώλη, τα κορίτσια του Λυκείου Αμπελώνα διαπρέπουν και φέτος στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ Λυκείων στο νομό Λάρισας, 

Οι παίκτριες του Βασίλη Παπαμανώλη πήραν το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ κερδίζοντας με 2-0 τις ομάδες του 3ου Λυκείου, του 6ου Λυκείου στα προημιτελικά, του 9ου Λυκείου στα ημιτελικά και του 12 Λυκείου στον τελικό.

Για την ομάδα του Αμπελώνα παίζουν οι Ελενα Καλογήρου, Στέλλα Λυγούρα, Πούλια Καλογήρου, ΕυτυχίαΝτιζέ, Ηλιάνα Γκαραβέλη, Φωτεινή Κόκκινου, Αναστασία Μάνη, Αποστολία Μάμμου, Ειρήνη Ούρδα, Μαρία Μπιζιώτα, Εύη Καραμουσλή και Ευαγγελία Λυγούρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό βόλεϊ αγοριών το 4ο ΓΕΛ Λάρισας επικράτησε του ΓΕΛ Πλατυκάμπου  με 2-1 σετ. Και η ομάδα του 4ου Λυκείου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ν. Τρικάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ