ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ «ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ»

πυρήνεςΚείμενο που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην ιστοσελίδα athens indymedia κάνει λόγο για έναρξη απεργίας πείνας των φυλακισμένων στον Κορυδαλλό μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ). Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για «σκευωρία εναντίον συγγενών και φίλων τους» και επιτίθενται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το κείμενο αναφέρει:

«Οι σύντροφοι της ΣΠΦ ξεκινάν απεργία πείνας μέχρι θανάτου, χωρίς κανένα ενδεχόμενο οπισθοχώρησης, για την απίστευτη σκευωρία εναντίον των συγγενών τους και προσώπων του φιλικού περιβάλλοντος των τελευταίων.

Κατηγορούν την 60χρονη μητέρα των αδερφών Τσάκαλου, τη σύζυγο του Γεράσιμου Τσάκαλου, μια φίλη της μητέρας τους και τον παιδικό φίλο του αδερφού του Γιώργου Πολυδώρου.

Χωρίς κανένα στοιχείο και μόνο για εκδικητικούς λόγους προς τους φυλακισμένους τραβάνε το σχοινί στα άκρα στήνοντας ένα τερατούργημα. Μόνο ψέματα και δημιουργία κλίματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται χειρότερα από τους ακροδεξιούς νεοδημοκράτες. Η αντιτρομοκρατική πλέον λειτουργεί πιο αυθαίρετα από ποτέ. Απλά ντροπή… Θα ακολουθήσει κείμενο των κρατούμενων αργότερα».

 

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ