ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

σεξΜπορεί η ερωτική βραδιά να σας μείνει αξέχαστη αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνουν αμέσως μετά τα νέα ζευγάρια  και είναι δυνατόν να τινάξουν στον αέρα τα πάντα. Οι επιστήμονες έψαξαν και κατέγραψαν τι κάνουν και μάλιστα για πρώτη φορά έδωσαν και τις δέουσες εξηγήσεις.

Στην αγκαλιά του Μορφέα

Η πάγια τακτική που ακολουθούν οι άνδρες μετά το σεξ είναι να γυρνούν πλευρό και να κοιμούνται . Η συνήθεια αυτή  όσο και αν εκνευρίζει τις γυναίκες αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί το κάνουν  σχεδόν πάντα οι άνδρες.

Αναλυτικότερα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο  περιοδικό Journal of Social, Evolutionary, and Cultural Psychology έδειξε ότι οι γυναίκες μετά το σεξ θέλουν  στοργή και χάδια σε αντίθεση με τους άνδρες οποίοι γυρίζουν πλευρό και κοιμούνται.

Η επιστημονική αιτία που το ισχυρό φύλο τους πιάνει υπνηλία έχει να κάνει με την ντοπαμίνη η οποία απελευθερώνεται κατά το σεξ και κρατά σε εγρήγορση  ψυχή και σώμα. Αμέσως μετά  εκρηγνύεται η οξυτοκίνη η οποία δρα χαλαρωτικά στον οργανισμό με συνέπεια να έρχεται ο Μορφέας πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως.

Σε λιγότερα ποσοστά και οι γυναίκες όμως κοιμούνται άσχετα αν έχουν ικανοποιηθεί ή όχι από το σεξ με το σύντροφό  τους.

Ούτε λεπτό παραπάνω

Μια άλλη τακτική που ακολουθούν αρκετοί άνδρες είναι να ντύνονται και να φεύγουν  μετά το σεξ.

Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως εκνευρίζει  και δημιουργεί έντονο άγχος στις γυναίκες ιδιαίτερα στην περίπτωση που επαναλαμβάνεται τακτικά.

Στο ψυγείο ολοταχώς

Το σεξ ανοίγει την όρεξη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά τις ερωτικές περιπτύξεις  λεηλατούν στην κυριολεξία το ψυγείο.

Ένα τσιγαράκι

Μετά το σεξ είναι η ‘ώρα του τσιγάρου. Ένας στους τρεις καπνιστές μετά τις ερωτικές του επαφές ανάβει ένα τσιγάρο τακτική η οποία κρίνεται αρνητικά από το έτερο ήμισυ.

iatropedia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ