ΔΥΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΟ…

PERIKOΠολλά είναι αυτά που είπε ο ποδοσφαιριστής Περίκο της ΑΕΛ για την ομάδα και τον προέδρό της σε συνέντευξη που παραχώρησε και αναπαρήγαγαν σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης. Συγκλονιστικά αν τελικά ισχύουν αλλά υπάρχει και ένα επίμαχο θέμα το οποίο χρίζει περαιτέρω διερεύνηση αλλά και απαντήσεις τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ.

Το θέμα έχει να κάνει με ένα κομμάτι του κειμένου των δηλώσεων του Περίκο, αφού στο κείμενο του onsports.gr φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας χτύπησε τον ποδοσφαιριστή, ενώ στο κείμενο του newsit.gr δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σας παραθέτουμε και τα δύο κείμενα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις για τοο τι τελικά ισχύει.

Κείμενο onsports.gr

«…Η μεταφράστρια άρχισε να του λέει όλα αυτά, την προσέβαλε και μου είπε να φύγουμε, ότι με αυτό τον τρόπο δεν είχαμε τίποτα να πούμε. Όταν ο πρόεδρος τα άκουσε, βγήκε έξω και με χτύπησε, μου έδωσε δυο μπουνιές, η μία στο λαιμό, κι έπεσα κάτω. Όσοι βρίσκονταν εκεί δεν έκαναν τίποτα.  Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα και η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας και φωνάζοντας την αστυνομία. Ο πρόεδρος στη συνέχεια έφυγε. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε καταγγελία και πήγα στο γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός…».

Κείμενο newsit.gr

«…Η μεταφράστρια άρχισε να του λέει όλα αυτά. Την προσέβαλε και μου είπε να φύγουμε και ότι με αυτό τον τρόπο δεν είχαμε τίποτε άλλο να πούμε. Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα και η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας και φωνάζοντας την αστυνομία. Όταν ο πρόεδρος τα άκουσε, έφυγε.  Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε καταγγελία και πήγα στον γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ