ΠΕΡΙΚΟ… ΚΟ- ΡΙΚΟΚΟ!

ea91bb19891b6c623322a2cb25533741_LΠήρε φωτιά από νωρίς το διαδίκτυο μετά τις δηλώσεις Περίκο για τα… μπουνίδια του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της περνά στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας «ανυπόστατους» τους ισχυρισμούς του παίκτη και τον προκαλεί «… να προσφύγει ενώπιον οποιασδήποτε αρχής» για να αποδείξει τα λεγόμενά του.

Μέχρι εδώ καλά, γιατί από δω και πέρα το χάος ή για να ακριβολογούμε… ήταν στραβό το κλίμα!

Σαφέστατοι οι υπαινιγμοί στην ανακοίνωση για κακή εξωγηπεδική  ζωή του παίκτη και το κορυφαίο όλων η περιγραφή σκηνής στα γραφεία του συλλόγου όπου ο Ισπανός «elmagoandaluz»,αν θυμάμαι καλά πρόεδρε, εμφάνισε λέει ως μεταφράστρια «… αγνώστου ταυτότητας κυρία, μετά του σκύλου της!!».

Τι να πρωτοσχολιάσεις  από το εμετικό του περιεχομένου έως τη… σοβαρότητα μιας ΠΑΕ που δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ούτε τα στοιχειώδη!

Πάντως για την ιστορία,  η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κλήση του ποδοσφαιριστή σε απολογία ενώ δηλώνει πως θα ασκήσει ένδικα μέσα προκειμένου να αντικρούσει τις συκοφαντίες Περίκο.

Και για όσους αρέσκονται σε συνειρμούς, σημειολογίες  και άλλα… μεταφυσικά «περίκο» σημαίνει «παπαγαλάκι», εκείνο που δεν ξέρω είναι ποιος θα… κελαηδήσει τελευταίος!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ