ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΒ

ekabΖητήματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και ΕΚΑΒ συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα σε συνάντηση εργασίας, που είχαν το πρωί της Πέμπτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης  και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Στη συνάντηση, έγινε συζήτηση για τη δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 23η Οκτωβρίου. Οπως τονίστηκε, ο χώρος των γραφείων για το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έχει  εξασφαλιστεί και θα παραχωρηθεί, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες για τη κατοχύρωση θέση στάθμευσης ασθενοφόρου.

Επίσης, μετά από αίτημα και ενημέρωση από το Διευθυντή Θεσσαλίας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Παπαγγελή εξετάστηκε η πιθανότητα ο Δήμος Λαρισαίων να είναι ο φορέας υλοποίησης έργου κατασκευής νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ σε οικόπεδο του οργανισμού  στη συνοικία Λιβαδάκι. Ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε τη διάθεση ο Δήμος να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού διευκρινιστούν σειρά τεχνικών ζητημάτων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε πως «συζητήθηκαν με το δήμαρχο Λαρισαίων σειρά ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Λάρισα και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τα ασθενοφόρα και τα πληρώματά τους».

Ο κ. Παπαευσταθίου εξέφρασε, μάλιστα τις ευχαριστίες  του προς τη δημοτική αρχή της Λάρισας, τονίζοντας πως είναι από εκείνες που συνδράμουν με θετικό τρόπο στη λειτουργία της υπηρεσίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης, Πολεοδομίας και Υποδομών κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ.κ Ιωάννης Γούλας και Ιωάννης Μακρυγιάννης, αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ