ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ROCK Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 8ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

8GEL_4_ekpomip_800_600Το 8ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και η Α’ Λυκείου, στο πλαίσιο του  Προγράμματος Αισθητικής Αγωγής “Το 8ο ΓΕΛ Λάρισας στο European School Radio”, έχει ξεκινήσει μια σειρά διαδικτυακών ραδιοφωνικών εκπομπών αφιερωματικού τύπου με τίτλο “Larissa Riverside”.

Μία Πέμπτη κάθε μήνα στις 22:00 και για μία ώρα οι μαθητές – ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα σας κρατούν συντροφιά με ενδιαφέροντα θέματα ποικίλου χαρακτήρα και πολλή, καλή μουσική. Αυτήν την Πέμπτη 5/3/2015  η ομάδα ετοίμασε για σας μια εκπομπή – “aφιέρωμα στα ονειρεμένα μας παλιά rock τραγούδια”: τραγούδια που ακούγονται ακόμη και σήμερα!

Πληκτρολογήστε λοιπόν http://blogs.sch.gr/esrblog/  (ή μέσα από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας http://8lyk-laris.lar.sch.gr), επιλέξτε listen live και ακούστε την τέταρτη ραδιοφωνική… απόπειρα των μαθητών – εκκολαπτόμενων ραδιοφωνικών παραγωγών!

Επίσης καλούνται όλοι οι μαθητές (και όχι μόνο) να επισκεφτούν το chat του Σταθμού και να συνομιλήσουν ζωντανά με τους δημιουργούς της εκπομπής αλλά και με όλους τους φίλους του “European School Radio”, ακόμη και να προτείνουν ιδέες & προτάσεις για την επόμενη εκπομπή!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ