ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ «ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΟ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η πολύκροτη υπόθεση της Lehman Brothers πόλος έλξης για το κοινό

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ πολύκροτη υπόθεση των περίφημων ομολόγων της αμερικάνικης τράπεζας που εξαπάτησε πάνω από 2.500 Έλληνες επενδυτές απασχολεί το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου-συγγραφέα Πάνου Χρυσοστόμου με τον τίτλο « Μη Μιλάς», που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια «πρώτη»  την Πέμπτη, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας- Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

«Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου δίνεται η πραγματική διάσταση του θέματος καθώς διαφαίνεται ξεκάθαρα ο ρόλος τραπεζών που εκμεταλλευόμενες τα «κενά» της νομοθεσίας μπόρεσαν κυριολεκτικά να κυβερνήσουν κράτη και ανυποψίαστους λαούς», τονίστηκε από τους ομιλητές στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου, όπου περιγράφεται και ο αγώνας των Ελλήνων επενδυτών μέχρι την τελική δικαίωση και επιστροφή μεγάλου μέρους των χρημάτων τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση της «διαδρομής» του χρήματος που κατέληγε σε απίστευτες επενδύσεις από το Ιράκ μέχρι το Αφγανιστάν μέσω Αθήνας- Άμστερνταμ- Λονδίνου- Νέας Υόρκης, ενώ εκτός από τον Πάνο Χρυσοστόμου για το βιβλίο του μίλησαν μεταξύ άλλων ο ηθοποιός- συγγραφέας Μιχάλης Μανιάτης και ο ζωγράφος- εικαστικός, που επιμελήθηκε και το εξώφυλλο της έκδοσης, Λάκης Μουρατίδης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ