ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 Εφοπλιστής αγοράζει σταθμούς ανάμεσά τους και το trt επιδιώκοντας να στήσει μια πανελλαδική πλατφόρμα

στουντιοΟ εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης αγοράζει περιφερειακά κανάλια, ανάμεσά τους και η εξαγορά του TRT. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο εφοπλιστής αγοράζει τοπικές άδειες και ετοιμάζει περιφερειακό δίκτυο με υλικό από το Attica TV.

Την είδηση είχε γράψει το «ΠAΡΟΝ» πριν από έναν μήνα περίπου, σημειώνοντας πως ο επιχειρηματίας αναλαμβάνει τα χρέη των περιφερειακών καναλιών και πληρώνει ένα ποσό για να πάρει το 51% των μετοχών. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της εταιρείας έγινε με το θεσσαλικό κανάλι TRT, το οποίο πέρασε στα χέρια της offshore εταιρείας «The Worldspeaker LTD», με έδρα την Κύπρο. Η εν λόγω εταιρεία άλλαξε τίτλο μόλις τον Αύγουστο του 2014, όπως αποδεικνύεται από τον κατάλογο των εμπορικών σημάτων εταιρειών στην Κύπρο. Το προηγούμενο όνομά της ήταν Orsum Limited.

Το TRT δεν είναι το μόνο κανάλι που εξαγοράστηκε το τελευταίο διάστημα. Κατά πληροφορίες, έχουν ήδη μεταβιβαστεί σταθμοί όπως το Θράκη TV, το EnaChannel στη Λαμία και το ΔΙΟΝ TV στη Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα περιφερειακών τηλεοπτικών καναλιών που θα έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα! Και μέρος του προγράμματός τους θα παράγεται στην Αθήνα. Στο TRT, ως εκπρόσωπος της νέας εταιρείας, εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπουτσάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ