ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 57

loukritia 5Ένα πράγμα θα σου πω υποψιασμένε μου και θα με νοιώσεις, Άρης Πορτοσάλτε. Πως λέμε θεσμός? Ένα τέτοιο πράγμα! Εζήλωσεν  που λες ακροατή μου την δόξαν  των έγκυρων ο Άρης και ξεσπάθωσε ο… τσεκουράτος.

Όνομα και πράγμα, τουλάχιστο ως προς το δεύτερο συνθετικό του και μας… σάλταρε ο συνάδελφος. Έλα όμως που δεν σάλταρε μόνο εμάς, μα και την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, που δυστυχώς είχε και απορίες!

Διότι έκανε καταγγελίες ο έγκυρος. Σου λέει που τα βρήκες ρε κυβέρνηση τα 300.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και τα ηλεκτροδοτείς? Βγαίνουν επ’αμοιβή  ως θύματα της κρίσης στα κανάλια,  συνέχισε ο προτεινόμενος για… Πούλιτζερ.

Και η Ένωση Ανταποκριτών να του ζητά αποδείξεις για την άποψη! Φρίττω και μόνο στην ιδέα πως βρέθηκε άνθρωπος να τον αμφισβητήσει!

Μια απορία μόνο ρε Άρη  γιατί είπαμε, για την εγκυρότητα δεν τίθεται θέμα. Τα συσσίτια για ποιόν ακριβώς τα οργανώνει το μεγαλόκαρδο κανάλι σου? Τα φάρμακα πάλι για ποιόν τα μαζεύει? Αχρείαστα που λένε, άσκηση ετοιμότητας ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει?

ΝΑ’ ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, πρόταση μουσική προς το παρόν. Από το Stamdoc 14 Η Λειτουργία των Πόλεων (βιβλίο και cd) η επιλογή μας, σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη με την υπέροχη φωνή της Γιώτας  Νέγκα και την… ελπίδα πως θα «ξεπλυθούμε» κάποτε απ’ τη βλακεία!

Καλή ακρόαση…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ