ΑΤΥΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Αλκαζάρ

τυρνΧωρίς νικητή έληξε το σημερινό θεσσαλικό ντέρμπι του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής μεταξύ του Τυρνάβου και του Ολυμπιακού Βόλου στο Αλκαζάρ αν και οι γηπεδούχοι του Απ. Χαραλαμπίδη θα μπορούσαν να φύγουν από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν δεν τους γύριζε την πλάτη η τύχη και αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. 

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο την άμυνα και να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να δημιουργούν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τυρνάβου μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και είχε την μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει τέρμα με τον Μιλουτίνοβιτς το δυνατό σουτ του οποίου όμως βρήκε τη δεξιά συμβολή των δοκών. Ο Τύρναβος συνέχισε και στο 62 ζήτησε πέναλτι όταν σε σουτ του Γεωργίου μετά από σέντρα Ποκόνγκ αμυντικός των φιλοξενούμενων φάνηκε να διώχνει με προβολή με τους παίκτες του Τυρνάβου να διαμαρτύρονται για χέρι.

Μια ακόμη καλή ευκαιρία είχε ο Τύρναβος στο 64 αλλά η κεφαλιά του Γκούρτσα πέρασε ξυστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ατόνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν συμβιβασμένες με το βαθμό της ισοπαλίας.

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Ντατίδης, Παπασάββας (46′ Όττα), Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου (72′ Ιβανίδης), Ποκόνγκ (78′ Μπιλά), Γκούρτσας.

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Μπιτάνγκ (81′ Σκοπελίτης), Μπαλντοβαλίεφ, Νικολιάς, Ρόκας (90′ Μακρυδημήτρης), Ζέρης (85′ Καρράς), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Θέος, Τριανταφυλλάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ