ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

τυρΑμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Τυρνάβου στο χθεσινό δημοσίευμα του paidis.com με το “καμπανάκι κινδύνου” που έκρουσε μητέρα μικρών παιδιών για τα αφύλακτα παιχνίδια λούνα παρκ που είχε εγκατασταθεί σε χώρο απέναντι από το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου (αρχοντικό Καράσσου).

Οπως αναφέρουν στελέχη της δημοτικής αρχής ο δήμος έδωσε άδεια για τη λειτουργία του λούνα παρκ από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου σε χώρο που ανήκει σε ιδιώτη. Μετά το πέρας της 7ης Ιανουαρίου δεν παρέτεινε την άδεια λειτουργίας ενημερώνοντας κάθε αρμόδια αρχή για τη λήξη της, αλλά δεν είχε και καμία αρμοδιότητα να επέμβει τόσο γιατί αυτό είναι αρμόδια η αστυνομία, όσο και επειδή είχε εγκατασταθεί σε χώρο ιδιώτη.

Αναφορικά με τα παράπονα της μητέρας από το δήμο σημειώνουν ότι είναι χρέος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ να απομακρύνει ή να φυλάει τα παιχνίδια αλλά και της αστυνομίας που θα πρέπει να μεριμνά για το αν τηρείται η ισχύουσα νομοθεσία και αν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας για να μη γίνουν επικίνδυνα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ