ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΚΟΡΚΟΝΕΑ – ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

κορκονέαςΓια 2η φορά αναβλήθηκε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.. Υπήρχε κώλυμα από τους συνηγόρους υπεράσπισης Αλέξη Κούγια και Θύμιο Καραΐσκο.

Ωστόσο λίγο πριν τις 9:00 το πρωί κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έγινε η μεταγωγή του ισοβίτη Επαμεινώνδα Κορκονέα από τις φυλακές Δομοκού, στο αστυνομοκρατούμενο κτίριο του Εφετείου Λαμίας.

Εκεί ήταν και ο έτερος κατηγορούμενος Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από το 2012, καθώς επίσης και άλλοι παράγοντες της δίκης.

Μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία η δίκη αναβλήθηκε και έτσι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας πήρε και πάλι το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.

Όπως υπογραμμίστηκε, κατά τη διάρκεια της σύντομης συζήτησης στο δικαστήριο, η ημερομηνία για την έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό θα προσδιοριστεί το επόμενο διάστημα

και όπως ειπώθηκε θα γίνει είτε νωρίς το φθινόπωρο του 2015, είτε νωρίς την άνοιξη του 2016.

Σημειώθηκε ακόμη ότι, η υπόθεση θα πρέπει να εξελιχθεί μέχρι το τέλος το 2015 καθώς όπως είπαν υπάρχουν ορισμένα πλημμελήματα τα οποία έχουν χρόνο παραγραφής το τέλος του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες το απόγευμα μέχρι και τις 10:00  το πρωί υπήρξε μια πρωτοφανής κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για τα μέτρα ασφαλείας. Το ίδιο έιχε γίνει και τον Απρίλιο, όπου πάλι είχε δοθεί αναβολή για άλλους λόγους.

lamiareport.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ