ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ (ΒΕΒΑΙΑ) ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

KI892«Πες στη γυναίκα σου ότι είναι όμορφη, ακόμα κι αν μοιάζει με φορτηγό». Αυτή είναι η συμβουλή ενός 10χρονου! Που να δείτε τι λένε και οι φίλοι του…

Θέλεις να μάθεις μία αλήθεια και δεν ξέρεις που να απευθυνθείς; Απλό. Ρώτα ένα πιτσιρίκι. Κάνε την ερώτηση και περίμενε την απάντηση που θα σε «κολλήσει» στον τοίχο. Τα παρακάτω πιτσιρίκια δέχθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο. Ερωτήσεις που καλύπτουν ένα ικανοποιητικό εύρος. Η ιστοσελίδα 9Gag, δημοσίευσε τις ατάκες που θα σε κάνουν να γελάσεις, να σκεφτείς και -δυστυχώς ή ευτυχώς- να συμφωνήσεις.

Εμείς αγαπήσαμε περισσότερο κάποιες και εκπλαγήκαμε με κάποιες άλλες. Διάλεξε αυτή που σε εκφράζει περισσότερο. Αποκλείεται να μην τη βρεις.

Τα πιτσιρίκια μιλάνε…

Πότε μπορείς να φιληθείς με κάποιον;

*Ο κανόνας λέει: αν φιληθείς με κάποιον τότε πρέπει να τον παντρευτείς και να κάνεις παιδιά μαζί του. Χάουαρντ,8

*Σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να έχεις γίνει 18. Θα το ακολουθήσω, δε θέλω μπλεξίματα. Κερτ,7

*Όταν είναι πλούσιος. Παμ,7

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να παντρευτείς;

*Καμία ηλικία δεν είναι κατάλληλη για να παντρευτείς. Πρέπει να είσαι βλάκας για να παντρευτείς. Φρέντι, 6 (πολύ σοφός για την ηλικία του).

*Τα 23 είναι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτείς. Σε αυτή την ηλικία έχεις μάθει πια τον άλλον, είναι σαν να τον ξέρεις μία ζωή. Καμίλ,10.

Πώς μπορεί κάποιος όταν δει για πρώτη φορά δυο ανθρώπους να καταλάβει ότι είναι παντρεμένοι;

*Μπορείς να το μαντέψεις, αν και οι δυο φωνάζουν στα ίδια παιδιά. Ντέρικ,8

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το κοινό σημείο της μαμάς και του μπαμπά σου;

*Δε θέλουν άλλα παιδιά. Λόρι,8

Τι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε ένα ραντεβού;

*Τα ραντεβού είναι για να διασκεδάζεις και οι άνθρωποι πρέπει να τα χρησιμοποιούν για να γνωρίζονται καλύτερα. Τα αγόρια έχουν κάτι να σου πουν αν είσαι αποφασισμένη να τα ακούς για πάααρα πολύ ώρα. Λινέτ, 8 (άδικο έχει;)

*Στο πρώτο ραντεβού συνήθως οι άνθρωποι λένε ψέματα ο ένας στον άλλον, που συνήθως είναι και αυτά  που οδηγούν στο δεύτερο. Μάρτιν,10

Πώς αποφασίζεις ποιον θα παντρευτείς;

*Πρέπει να βρεις κάποιον που να του αρέσουν τα ίδια πράγματα.Π.χ αν σου αρέσουν τα σπορ πρέπει να αρέσει και σε εκείνη το ότι σου αρέσουν τα σπορ και πάνω από όλα να έχει πάντα έτοιμο και ζεστό το φαγητό που σου αρέσει. Άλαν,10

Είναι καλύτερα να είσαι παντρεμένος ή εργένης;

*Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην παντρεύονται. Δεν ισχύει , όμως, το ίδιο και για τα αγόρια, γιατί πρέπει κάποιος να τρέχει από πίσω τους και να καθαρίζει ότι βρωμιά αφήνουν. Ανίτα, 9 (ο θεός να την έχει καλά για τις αλήθειες της)

Πώς μπορείς να κάνεις ένα γάμο να πετύχει;  

*Πες στη γυναίκα σου ότι είναι όμορφη, ακόμα κι αν μοιάζει με φορτηγό. Ρίκι,10

thetoc.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ