ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΤΥΡΝΟ Τύρναβος κέρδισε 2-1 την Λαμία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η θεσσαλική ομάδα, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια και βρίσκεται στην 7η θέση με 25 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο, Τύρναβος και Λαμία παρουσίασαν όμορφο θέαμα. Ο μεν Τύρναβος, αιφνιδίασε τους Λαμιώτες και πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς –νωρίς μόλις στο 4’.

Ο Λαμπρόπουλος σέντραρε  και ο Γκούρτσας με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής και από πλάγια θέση ανοίγει το σκορ για τον Τύρναβο. Στο 20΄ ο Ντελέκος πάσαρε στον Πέρεθ και εκείνος με τη σειρά του να πασάρει στον Νεόφυτο, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Πρίφτη πλάσαρε και ισοφάρισε για την Λαμία.

Στο πρώτο ημίχρονο, Τύρναβος και Λαμία παρουσίασαν όμορφο θέαμα. Ο μεν Τύρναβος, αιφνιδίασε τους Λαμιώτες και πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς – νωρίς μόλις στο 4’. Ο Λαμπρόπουλος σέντραρε και ο Γκούρτσας με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής και από πλάγια θέση ανοίγει το σκορ για τον Τύρναβο. Στο 20΄ ο Ντελέκος πάσαρε στον Πέρεθ και εκείνος με τη σειρά του να πασάρει στον Νεόφυτο, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Πρίφτη πλάσαρε και ισοφάρισε για την Λαμία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Λαμία να έχει πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνει διαδρόμους για ένα γκολ. Όμως οι παίκτες του Τυρνάβου είχαν άλλη άποψη. Στο 63′ ο Μιλουτίνοβιτς βρήκε ωραία τον Ποκόνγκ  και με πλασέ έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Ο Χαϊκάλης σε τρεις περιπτώσεις έφθασε στο γκολ, αλλα ο Πρίφτης σε καλή μέρα είπε όχι.

Οι συνθέσεις:

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεριανός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Mιλουτίνοβιτς, Καραμανλης, Ποκόνγκ (86′ Δημητρίου), Γεωργίου (80′ Ότα), Νταντίδης, Γκουρτσας, Ιβανιδης (56′ Παπασάββας).

Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης (77′ Νικλητσιώτης), Κακαράς, Νεόφυτος, Ρεπετσάς, Ομπράντοβιτς (46′ Χαϊκάλης), Κωστόπουλος, Ντελέκος (84′ Γιαννιτσάνης), Πέρεθ, Ανρί Καμαρά, Τζον Καμαρά.

onsports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ