ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

γιακουμάκηςΧτυπάει κόκκινο η αγωνία για την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού σύμφωνα με πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ζευγάρι που επέστρεφε τις πρώτες πρωινές ώρες από διασκέδαση, θέλησε να κάνει μια βόλτα στις όχθες της λίμνης βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, ενός πτώματος νεαρού ατόμου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από τις αρχές, τα ρούχα του νεκρού ατόμου έμοιαζαν με αυτά του εξαφανισμένου σπουδαστή ενώ και το γεγονός ότι το σημείο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα είναι κοντά στη γαλακτοκομική σχολή δημιουργεί πολλούς συνειρμούς.

giakoymΕν τω μεταξύ σύμφωνα με τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Χήτο, ο αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του επιβεβαίωσε ότι το πτώμα έφερε μπλούζα με τη λέξη “italia”, ενώ και τα υπόλοιπα ρούχα έμοιαζαν με αυτά που φορούσε ο άτυχος Βαγγέλης.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει από στιγμή σε στιγμή ο ιατροδικαστής και σύντομα θα ξέρουμε αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονική ενέργεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ