ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΩΤΟ)

ΓΥΝΑΙΚΑΗ έρευνα έγινε διαδικτυακά (http://viralshares.info/) και στερείται κάποιας επιστημονικής υπόστασης, αλλά είναι ένα δείγμα για το που κατοικούν οι ομορφότερες γυναίκες. Όσοι από εσάς σκεφτήκατε την Βραζιλία σαν πρώτη χώρα με τις ομορφότερες γυναίκες, πέσατε μέσα.

Στη Βραζιλία λοιπόν εάν πάτε, τότε σίγουρα θα πιαστεί ο σβέρκος σας. Θα γυρνάτε συνέχεια το λαιμό σας σαν περισκόπιο και θα θαυμάζετε τα γυναικεία κάλλη. Στη χώρα της σάμπας, ζουν σύμφωνα με μετρήσεις τα περισσότερα μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο, και οι γυναίκες που κάνουν τις περισσότερες πλαστικές.

Ρωσία και γυναικεία ομορφιά είναι συνώνυμα

Ρωσία και γυναικεία ομορφιά είναι συνώνυμα

Η επόμενη χώρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Ρωσία. Διαχρονικά οι Ρωσίδες, μια μίξη από Σκανδιναβικά και Ασιατικά χαρακτηριστικά, ψηλές πανέμορφες, είναι από τις ομορφότερες γυναίκες στη γη

Οι γυναίκες από τη Βενεζουέλα θεωρούνται οι πιο όμορφες

Οι γυναίκες από τη Βενεζουέλα θεωρούνται οι πιο όμορφες

Η Βενεζουέλα τα τελευταία χρόνια σαρώνει παγκοσμίως στου διαγωνισμούς γυναικείας ομορφιάς. Κάποιοι λένε ότι εκεί ζουν οι ομορφότερες γυναίκες και όχι στη Βραζιλία. Λεπτές, με πανέμορφα πρόσωπα, σμιλευμένους ώμους, μακρύ λαιμό και κορμιά που κολάζουν, δικαίως βρίσκονται στην τριάδα.

Ξεχειλίζουν από θηλυκότητα  οι Ινδές

Ξεχειλίζουν από θηλυκότητα οι Ινδές

Την έκπληξη κάνει η Ινδία. Όσοι όμως γνωρίζουν δεν εκπλήσσονται. Οι Ινδές με τα μελαμψά φιδίσια κορμιά, τα υπέροχα πρόσωπα, και μια θηλυκότητα που ξεχειλίζει έχουν ανέβει στις προτιμήσεις των ανδρών τα τελευταία χρόνια.

Τι να πει κάποιος για τις γυναίκες από την Αργεντινή

Τι να πει κάποιος για τις γυναίκες από την Αργεντινή

Μέσα στην πρώτη πεντάδα έχουμε τρεις χώρες από τη Νότια Αμερική. Έτσι μετά τη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα, σειρά έχει η Αργεντινή. Η ομορφιά των γυναικών εκεί, δεν είναι σαν εκείνη των άλλων χωρών της Λατινικής Αμερικής, αλλά συνδυάζει έναν Ευρωπαϊκό αέρα και μια Ιταλική φινέτσα. Δείχνουν τολμηρές μέσα στη άπλετη ομορφιά τους.

Οι Σέρβες είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα

Οι Σέρβες είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα

Και σιγά σιγά φτάνουμε στα βαλκάνια. Οι γυναίκες από τη Σερβία θεωρούνται από τις ομορφότερες του κόσμου. Ψηλές, με σλάβικα χαρακτηριστικά, και υπέροχα αμυγδαλωτά μάτια. Οι Σέρβες σύμφωνα με τον ίδιο διαδικτυακό τόπο, θεωρούνται από τις πιο ζηλιάρες γυναίκες στον κόσμο.

Για κάποιο λόγο είναι και οι Νοτιοκορεάτισσες

Για κάποιο λόγο είναι και οι Νοτιοκορεάτισσες

Επόμενες στη λίστα έχουν τοποθετήσει τις Νοτιοκορεάτισσες (εδώ εμείς θα διαφωνήσουμε). Ο ιστότοπος αναφέρει πως πρόκειται για πανέμορφες γυναίκες μεσαίου ύψους με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά (συνδυασμός εκπληκτικός) και πανέμορφο πρόσωπο.

Γαλλική ομορφά

Γαλλική ομορφά

Επιστροφή πάλι στην Ευρώπη. Στη λίστα βρίσκονται οι Γαλλίδες. Μια χώρα με ιστορία στο γυναικείο κάλλος. Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για το γούστο τους στο ντύσιμο, για τον αέρα που αποπνέουν, για τον δυναμισμό τους και για τη γλυκύτητα που εκπέμπει το πρόσωπο τους

Το όνομα Μπελούτσι αρκεί

Το όνομα Μπελούτσι αρκεί

Ακολουθούν οι Ιταλίδες. Εδώ δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτε. Απλά σας αναφέρουμε κάποια ονόματα. Σοφία Λόρεν, Μόνικα Μπελούτσι, Βίρνα Λίζι

Στη λίστα και οι Ουκρανές

Στη λίστα και οι Ουκρανές

Ακολουθούν οι Ουκρανές. Και εδώ ισχύει ότι γράψαμε για τις Ρωσίδες.

Όπως διαπιστώνετε στη λίστα δεν υπάρχουν οι Ελληνίδες, όπως επίσης και οι Ισπανίδες, αλλά και οι Τσέχες. Είπαμε όμως η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό.

invitromagazine.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ