ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΤΕΙ

IMAG0054Οι μαθητές του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (ειδικότητες: Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών & Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό), στα πλαίσια σχετικών διδασκομένων μαθημάτων, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 11 Μαρτίου, εκπαιδευτική επίσκεψη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, που εδρεύει στην πόλη της Λάρισας.

Στις νεότευκτες εγκαταστάσεις του Τμήματος, με το σύγχρονο εκπαιδευτικό και εργαστηριακό εξοπλισμό, ενημερώθηκαν για τις κατευθύνσεις σπουδών και τις επί μέρους εξειδικεύσεις, καθώς και για τις προοπτικές απασχόλησης που διανοίγονται για τους πτυχιούχους όλων των κατευθύνσεων του Τμήματος, από τον κ. Ελευθέριο Κουτσιμανή, ο οποίος αναφέρθηκε ειδικότερα στην κατεύθυνση της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, στις δυνατότητες που παρέχονται στους σπουδαστές να αποκτήσουν τις θεωρητικές γνώσεις και την κατάλληλη πρακτική εξάσκηση, που θα τους επιτρέψει να σταδιοδρομήσουν στον πολλά υποσχόμενο τομέα του Τουρισμού.

IMAG0063Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στη Διεύθυνση και το Προσωπικό της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την παρουσίαση σε αδρές γραμμές του προγράμματος σπουδών της Σχολής, στην οποία ήδη φοιτούν αρκετοί απόφοιτοι του Σχολείου μας, ενώ ακόμη περισσότεροι προετοιμάζονται για την εισαγωγή και τη φοίτησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ