Ο ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τσικριτσΗ ανανέωση κυριάρχησε στη σημερινή συγκρότηση του προεδρείου του Αγροτικού Συλλόγου το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο σύλλογο.

Βάσει της σημερινής απόφασης πρόεδρος στο σύλλογο αναδείχθηκε ο Στέλιος Τσικρτσής, αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Χαλκιάς, γραμματέας ο Ιωάννης Μπάκος, ταμίας ο Παναγιώτης – Μάριος Παπράς και μέλη οι Νίκος Μπαντόγιας, Δημήτρης Στούπας και Ιωάννης Δαμασιώτης.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης η νέα διοίκηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους αγρότες, τους καλεί να πρωτοστατήσουν μαζί του σε όλα τα ζητήματα επιβίωσης, που πρέπει να διεκδικήσουν για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Ωστε να διαφυλάξουμε ότι κερδίσαμε από τους αγώνες μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, που βάρβαρα θέλουν να μας αφαιρέσουν μέσω της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Τους καλούμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση, γιατί είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι, κανένας δεν μας χάρισε ποτέ τίποτα. Οτι κερδίσαμε, το κερδίσαμε μέσα από τη συσπείρωσή μας στους Αγροτικούς Συλλόγους και μέσα από τους αγώνες μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ