ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΕΤΆΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΕΡΓΟΣΤΣυνελήφθησαν χθες (16-03-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 36χρονος και μια 42χρονη, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων. Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου ένας 38χρονος, συνεργός τους.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί χθες το απόγευμα μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου, ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, απ’ όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα (εξαρτήματα και εργαλεία), συνολικού βάρους (200) κιλών, τα οποία φόρτωσαν στο προαναφερόμενο όχημα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών, ενώ ο τρίτος συνεργός τους αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο μεταφοράς τους.

Όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, είχε αφαιρέσει πριν από ένα χρόνο περίπου έναηλεκτρικό μοτέρ ποτίσματος και διάφορες βάνες ποτίσματος από αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ