ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Β. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

γιακοΜια μαρτυρία – κλειδί αλλάζει τα δεδομένα στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος ύστερα από έναν μήνα εξαφάνισης, βρέθηκε νεκρός το πρωί της περασμένης Κυριακής κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, τον οποίο επικαλείται το MEGA, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του 20χρονου, Κρητικοί συμφοιτητές του τον έψαχναν με μια φωτογραφία στα χέρια.

“Ήμασταν στις 11 το βράδυ σε μια καφετέρια και μπήκαν μέσα με ένα κινητό και τη φωτογραφία του και μας ρωτούσαν αν τον είδαμε. Η απορία μας ήταν πως ψάχνεται ένας 20χρονος μετά από 6 ώρες που έφυγε. Πώς θεωρείται ότι έχει χαθεί”, δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Αυτή η μαρτυρία ενισχύει την εκδοχή, όχι μόνο ότι κάτι συνέβη στον Βαγγέλη μέσα στη σχολή που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, αλλά και ότι κάποιοι γνώριζαν τι έγινε και γι’ αυτό το λόγο τον έψαχναν.

Οι συμφοιτητές του 20χρονου, παραδέχθηκαν ότι όντως τον έψαχναν, όμως δεν θέλησαν να πουν το γιατί.

Αναλύουν τις τελευταίες εικόνες του 20χρονου

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναλύει ξανά και ξανά το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τις τελευταίες εικόνες του άτυχου σπουδαστή, στο δρόμο για την επιστροφή στη σχολή του από τη βόλτα του, το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, λίγες δηλαδή ώρες πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μία παρέα νεαρών ακολουθούσε τον άτυχο σπουδαστή, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άτυχος σπουδαστής να περπατάει στο απέναντι πεζοδρόμιο έξι λεπτά πριν από τις δύο μετά το μεσημέρι. Δέκα λεπτά μετά, περνάει από το σημείο ένα ζευγάρι και στις δύο και επτά λεπτά ένας άνδρας που όπως διαπιστώθηκε είναι κάτοικος της περιοχής.

Πάντως, στο νέο κύκλο ερευνών που έχει αναλάβει εισαγγελέας, αναμένεται να ασκηθεί μεγάλη πίεση, όχι μόνο στους έξι Κρητικούς σπουδαστές που έκαναν καψόνια στο Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και σε άλλους φοιτητές που γνώριζαν τι γινόταν, αλλά δεν μίλησαν.

newsit.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com