Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

DSC05008Το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου επισκέφθηκαν μαθητές της Γ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στα πλαίσια του προγράμματος για την ανακύκλωση. Εκεί τους υποδέχτηκαν οι εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί που με άριστη  διάθεση υλοποίησαν με τους μαθητές το πρόγραμμα Μειώνω – Ανακυκλώνω – Επαναχρησιμοποιώ. Τόσο το περιβάλλον του Παλιού Παντελεήμονα όσο και ο χώρος του Κέντρου παρακίνησε τους μικρούς μαθητές να σκεφτούν  τρόπους για την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος.

Ενθουσιασμένοι έμειναν οι μικροί μαθητές της Δ δημοτικού από την επίσκεψή τους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας. Εκεί παρακολούθησαν το πρόγραμμα με τίτλο «Της θάλασσας και του βουνού, οι θησαυροί του Πηνειού» από το Σωματείο για το περιβάλλον και τον πολιτισμό του Κάτω Ολύμπου  – Αν Κισσάβου και Τεμπών ΔΡΥΑΣ, στα πλαίσια του εβδομαδιαίου αφιερώματος για το Νερό. Με βιωματικό τρόπο οι μαθητές και μέσα από το παιχνίδι προβληματίστηκαν αλλά και πληροφορήθηκαν για το σημαντικότερο αγαθό στο κόσμο το Νερό.

DSCN5138Με την ελπίδα ότι οι πληροφορημένοι αυριανοί πολίτες θα διαχειρίζονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο το ΝΕΡΟ και ότι θα επηρεάσουν άμεσα και τους γονείς τους, το σχολείο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε κάθε δράση για την προστασία γενικότερα  του περιβάλλοντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ