ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ

09IΗ μέλλουσα μητέρα επισκεπτόταν το σπίτι μιας άλλης γυναίκας για να αγοράσει ρούχα για το μωρό της, όταν η άλλη γυναίκα ξαφνικά την μαχαίρωσε στο στομάχι και αφαίρεσε το έμβρυό της.

Μια 34χρονη γυναίκα από το Κολοράντο, μητέρα και η ίδια δύο παιδιών, μαχαίρωσε μια έγκυο γυναίκα στο στομάχι και της αφαίρεσε το έμβρυό της, την ώρα που η μέλλουσα μητέρα βρισκόταν στο σπίτι της για να αγοράσει ρούχα για το μωρό της, που διαφημίζονταν στην Craigslist, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Κολοράντο. (Η Craigslist είναι μια ιστοσελίδα με μικρές αγγελίες, με τμήματα αφιερωμένα στην απασχόληση, τη στέγαση, προσωπικά, αντικείμενα προς πώληση, υπηρεσίες, συναυλίες, βιογραφικά φόρουμ, συζήτηση κ.ά).

Όταν οι Αξιωματικοί έφτασαν στο σπίτι άκουσαν μια γυναίκα μέσα από το σπίτι να καλεί σε βοήθεια. Μπήκαν μέσα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη γυναίκα που είχε ξυλοκοπηθεί και μαχαιρωθεί στο στομάχι.

Η 26χρονη ήταν επτά μηνών έγκυος.

Η 26χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να ανακάμψει, αλλά το μωρό δεν τα κατάφερε.

Η ύποπτη όταν άρπαξε το μωρό, πήγε στο νοσοκομείο και είπε στο προσωπικό ότι είχε αποβάλει.

Οι ερευνητές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της εγκύου γυναίκας, και είπαν ότι δεν γνώριζαν η μια την άλλη.

Η ύποπτος συνελήφθη στο νοσοκομείο με την κατηγορία της απόπειρας φόνου, επίθεσης και κακοποίησης ανηλίκου, και αμέλειας με αποτέλεσμα το θάνατο.

cbsnews.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ