ΕΣΛ: ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΚΑΙ «ΛΟΥΚΕΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ 2014

«Αναιμική» η συμμετοχή στην ετήσια γεν. συνέλευση των εμπόρων

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜάλλον «αναιμική» από άποψη συμμετοχής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας αφού ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δίνοντας το παρόν την Πέμπτη  στο Επιμελητήριο.

Ενδιαφέροντα ωστόσο τα θέματα αφού συζητήθηκαν οι άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα,  το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και το ζήτημα του παζαριού της Λάρισας, για το οποίο αναμένεται να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Για μια «… δύσκολη χρονιά για τους εμπόρους της περιοχής» έκανε λόγο στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΕΣΛ Γιώργος Τσιαπλές  που αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων σε φορολογικό, ασφαλιστικό, ρευστότητα και εργασιακά για την επιβίωση των εμπόρων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤέλος αναφορικά με το ωράριο αποφασίστηκε το κλείσιμο των καταστημάτων 8 Σάββατα κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ αναφορικά με τα πολυαναμενόμενα  open  mall σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού στην γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ σχετικό project θα λειτουργήσει σε έξι πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Λάρισα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com