ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS

tsakalouΘύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους κάτω από το σπίτι της, έπεσε η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, η οποία είναι και βασική μάρτυρας στην επικείμενη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Siemens, λίγες μέρες, παρά τις αντιδράσεις της, αφού της είχε αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία.

Το βράδυ της Τετάρτης, η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.  Σύμφωνα με τα όσα είπε, στις 8.30 το βράδυ της ίδιας μέρας, την ώρα που κατέβηκε για να πετάξει τα σκουπίδια από το σπίτι της, δέχθηκε επίθεση και άγριο ξύλο από έναν άγνωστο άντρα.  Η γυναίκα είχε μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και ως προστατευόμενη μάρτυρας είχε, μέχρι πριν λίγο καιρό, δύο αστυνομικούς, πρωινή και βραδινή βάρδια, που την προστάτευαν, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο των περικοπών αστυνομικών από την φύλαξη προσώπων, της είχε αφαιρεθεί ο ένας εκ των δύο, και συγκεκριμένα, η βραδινή βράδια.

Η αστυνομία διεξάγει ερευνά για να διαπιστώσει αν και ποιος ξυλοκόπησε τη μάρτυρα και αν η επίθεση σχετίζεται με την υπόθεση σκανδάλου της Siemens.

koutipandoras.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ