«ΟΧΙ»  ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ- «ΟΧΙ» ΑΛΛΟΙ ΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

Γράφει η Ειρήνη Παπουτσή

804344_Screenshot_2_88Από τον καναπέ του εξακολουθεί να παρακολουθεί… συγκλονισμένο το πανελλήνιο τις εξελίξεις μετά το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, του πρώτου θα μου επιτρέψετε «επίσημου» θύματος bullying στην Ελλάδα.

Και όπως συμβαίνει χρόνια τώρα στη χώρα της «φαιδράς  πορτοκαλέας» τα… απόνερα του γεγονότος γίνονται βορά σε μια  κοινωνία που σφύριζε αδιάφορα και τώρα «εκδίκηση ζητάει», σε  κανάλια και διαδίκτυο.

Από ρηξικέλευθες προτάσεις για μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής σε «Βαγγέλης Γιακουμάκης», έτσι για να θυμηθώ  και το Γρηγορόπουλο  που γίνηκε «δρόμος» και…  καθαρίσαμε, μέχρι διαδηλώσεις και εισβολή εξαγριωμένων στη σχολή, στοχοποίηση Κρητών  φοιτητών και δημιουργία «ομάδων» στα fb!!

Στο διαδίκτυο τα πρόσωπα των δραστών με τις ανάλογες… παραινέσεις, βρισιές και κατάρες περιγραφικές.

Με λίγα λόγια η απάντησή μας στο bullying χωρίς πολλά- πολλά, δίχως σκέψη και καθαρή ματιά η ΒΙΑ, ότι ακριβώς πρεσβεύει και το bullying!!!

Από την άλλη άδεια τις προάλλες η πλατεία της Λάρισας στη συγκέντρωση στη μνήμη του Βαγγέλη, προφανώς με τους… συντετριμμένους  καρφωμένους στα δελτία των 8 για τις εξελίξεις και τους «τίτλους τέλους» της υπόθεσης.

Τι κρίμα, άκριτοι σε όλα μας για άλλη μια φορά. Δικαιοσύνη είναι ορέ ο στόχος, όχι λιντσάρισμα, στοχοποίηση  και εκφοβισμός.

«ΟΧΙ» άλλοι Βαγγέληδες, φτάνει πια η προσβολή στη μνήμη του πρώτου θύματος ας είναι μέλημά μας.

Ε.Π

Σ.Σ. Η φωτογραφία «αλιεύτηκε» από το διαδίκτυο, όπου τα πρόσωπα είναι αναλλοίωτα και η προτροπή τρομάζει, την κοινοποίησαν δε ήδη πάνω από 7.500 «ευαισθητοποιημένοι»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ