ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 40ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΤΣΑΝΤΑΚΙΑςΕξιχνιάστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, πέντε περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα μία κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, τρεις αρπαγές τσαντών και μία διάρρηξη Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου που διεπράχθησαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη σήμερα (20-03-2015) το πρωί στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ως δράστης των κλοπών, ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί στην πόλη τον 40χρονο να κινείται με κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο ημεδαπού και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του, επιβαίνοντας στο προαναφερόμενο δίκυκλο,  προσέγγισε δύο γυναίκες και αφαίρεσε τις τσάντες τους, οι οποίες περιείχαν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα, ενώ με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα ακόμη μιας γυναίκας.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης διέρρηξε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και αφαίρεσε το τσαντάκι του που περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο καθώς και μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ