«Ο ΚΥΚΝΟΣ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

downΤην 21η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα του Συνδρόμου Down,  «Ο ΚΥΚΝΟΣ» την γιόρτασε «συναντώντας τον Πολιτισμό»! Το Σάββατο, το πρωί «Ο ΚΥΚΝΟΣ», επισκέφτηκε το μοναδικό Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας Οι γονείς και τα παιδιά είχαν μία θαυμάσια ευκαιρία να δούνε από κοντά τον παραδοσιακό πλούτο που υπάρχει εκεί.

Σε ένα κτίριο όπου, η έκθεση του Μουσείου είναι προσβάσιμη σε άτομα με κινητικές δυσκολίες και αναπηρικά αμαξίδια (ράμπα εισόδου, ανελκυστήρας, χώρος υγιεινής ΑμεΑ).

Η Διευθύντρια κ. Φανή Καλοκαιρινού μαζί με τους συνεργάτες της και μέλη του ΔΣ. επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στα παιδιά με Σύνδρομο Down με ευγένεια, χαμόγελο, ξενάγηση με κατανοητή στα παιδιά αφήγηση, με εκπαιδευτικό παιχνίδι ζωγραφικής σε χαρτονένιες παραδοσιακές φιγούρες και, ξεπροβόδισμα με ένα υπέροχο δώρο στα παιδιά.

Αυτό όμως που συγκίνησε ιδιαίτερα, ήταν η πρόσκληση για μία νέα επίσκεψη μετά το Πάσχα όταν και θα προετοιμάσουν για τα παιδιά μία διαφορετική εκπαιδευτική ενασχόληση, πιθανόν και στον αύλειο χώρο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, όσοι σήμερα δεν μπορέσατε να είστε μαζί μας.

Το ΔΣ αλλά και όλοι οι γονείς των παιδιών ευχαριστούν θερμά την κ. Φανή Καλοκαιρινού και το Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας διότι, έκανε την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down «ξεχωριστή»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ