ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

???????????????????????????????Ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας  πιανίστας Αλεξίου Απόστολος με τη συνεργασία  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμπελώνα  πραγματοποίησε συναυλία το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 19μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα με τους Ζαχαρία Κόκκο, Μενέλαο Αλεξίου και Ευτυχία Ιωαννίδου ( μαθητές του).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ε. Ιωαννίδου: L.V. Beethoven sonata op 49 no 1 Allegro

Ζ. Κόκκος: JS Bach prelude & fugue in D, L.V. Beethoven sonata op 3 Allegro con brio, Chopin etude op 10 no 5

Μ. Αλεξίου:  J.W. Gabrielski adagio, J Haydn concerto in D 3rd mvt, C. Debussy syrinx

Α. Αλεξίου: F. Liszt Liebestraum, E. Granados Allegro de concierto, G. Gershwin 3 preludes, the man I love, I got rhythm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤη συναυλία παρακολούθησαν ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Σουρλαντζή- Ζαχαράκη, ο Αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα Αν. Νταλαμπέκα, ο Γυμνασιάρχης Μιχάλης Γκαλμπογκίνης Μιχάλης οι μαθητές του σχολείου, καθηγητές και γονείς.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι και η ευχή όλων ήταν αυτή η αρχή που έγινε να έχει και συνέχεια για τον Αμπελώνα.

Ήταν μια συναυλία που πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στο σύλλογο γονέων του σχολείου και στην πρόεδρό του Β. Μαστακούρη – Σουμπενιώτη που είχε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ