ΠΡΟΪΟΝΤΑ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΕΡΓΟι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας προχωρούν σε νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης. Έχοντας αφουγκραστεί την επιθυμία των πολιτών, που υποστηρίζουν συνειδητά και με θέρμη τη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του κινήματός μας, προχωρούν στη διάθεση των παρακάτω προϊόντων:

1.  Αλεύρι  μαλακό από τους μύλους Ζαμπόγα – Σοφάδων Καρδίτσας σε συσκευασία 10kg προς 5,00€ (τιμή/κιλού 0,50 €)
2.    Αλεύρι  για τσουρέκι από τους μύλους Ζαμπόγα – Σοφάδων Καρδίτσας σε συσκευασία 5kg προς 4,00€ (τιμή/κιλού 0,80 €)
3.     Φασόλια Γίγαντες ποικιλία ελέφαντες από τη Μικρολίμνη Φλώρινας (Πρέσπες), του παραγωγού Χρήστου Στεργίου με τιμή ανά κιλό 3,00€, σε συσκευασία 2 κιλών 6,00€ η συσκευασία.
4.     Φιστίκι αράπικο ψημένο (αραχίδα) του παραγωγού Βούλγαρη Β. από την περιοχή Φαρσάλων σε συσκευασία κενού αέρος 1kg προς 4,50€.
5.     Καλαμπόκι (για pop corn) του παραγωγού Βούλγαρη Β. από την περιοχή Φαρσάλων σε συσκευασία  1kg προς 2,00€.
6.     Σαπούνι ελαιολάδου του παραγωγού  Λουλούδα Ευστ. σε συσκευασία 0,50kg προς 2,50€ (τιμή κιλού 5,00€)
7.     Κεραλοιφή από μελισσοκέρι και ελαιόλαδο του παραγωγού  Λουλούδα Ευστ. σε συσκευασία 50ml προς 3,00€
8.     Βαλσαμέλαιο του παραγωγού  Λουλούδα Ευστ. σε συσκευασία 100ml προς 3,50€

Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (www.energw.gr) ή στη Στέγη Αλληλεγγύης–Μανδηλαρά & Παναγούλη37. Υπενθυμίζεται, ότι εκτός από την εξασφάλιση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών στην καλύτερη δυνατή τιμή, η δράση στοχεύει και στην συγκέντρωση τροφίμων για το “Δωρητήριο τροφίμων” των Εν.Πο.Λ. που υποστηρίζει αρκετές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα! Έτσι, κερδίζουμε σε ποιότητα και τιμή, στηρίζοντας παράλληλα  τα ελληνικά προϊόντα, και δίνοντας αξία στο μόχθο του Έλληνα παραγωγού, ενώ  ταυτόχρονα, επιτελούμε ένα σημαντικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας συμπολίτες μας!

Κατά τη διάρκεια της δράσης στο χώρο διάθεσης των προϊόντων θα συλλέγονται τρόφιμα για το “Δωρητήριο τροφίμων” που στεγάζεται στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37) για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δεκάδων άπορων οικογενειών της πόλης μας.
(Στο ίδιο μέρος συγκεντρώνονται επίσης φάρμακα για το “Ιατρείο Αλληλεγγύης” & τηγανέλαιο για ανακύκλωση.)
Υπενθυμίζεται ότι η παραγγελία σας είναι εγγυημένη μέχρι την ώρα προσέλευσης που καθορίζει το ηλεκτρονικό σύστημα. Επίσης, οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα που καθορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη.

Καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12.30 μετά το μεσημέρι, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” ή στο info@energw.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ