Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΠΙΚΟ

καραλαριωτουΗθικό χαρακτηρίζει το θέμα που προέκυψε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ.Κατρούγκαλο στο δήμο Λαρισαίων η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ρ. Καραλαριώτου επιμένοντας ότι του ανατέθηκε υπόθεση τον Φεβρουάριο του 2015. Αναλυτικά σε δήλωσή της ανέφερε:

“Με αφορμή τη δήλωση του Δημάρχου Λαρισαίων για το θέμα που προέκυψε με τον υπουργό κ. Κατρούγκαλο εχω να δηλώσω τα εξής :

Το ζήτημα Κατρούγκαλου είναι ηθικό και όχι τυπικό. Αυτή ήταν η θέση μας στη σχετική συνεδρίαση, γι αυτό και καταψηφίσαμε. Ιδια είναι η θέση μας και σήμερα: κάθε τι που ενδεχομένως είναι νόμιμο, δεν είναι και ΗΘΙΚΟ. Κι αυτό ισχύει και για τον Υπουργό και για τη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Καλογιάννης αντί να απολογείται, καταφεύγει σε θεωρίες συνωμοσίας και μάς ζητάει και το λόγο, γιατί αντιταχθήκαμε στο διορισμό Κατρούγκαλου και συνεργατών τον Φεβρουάριο του 2015.

Γεγονός είναι ένα: Η παράταξη Καλογιάννη και ΜΟΝΟ ψήφισε τη συγκεκριμένη απόφαση  και την καταψηφίσαμε εμείς και όλες οι άλλες παρατάξεις.

Άρα, ο κ. Καλογιάννης και η παράταξή του, μόνοι τους, φέρουν ακέραια την ευθύνη της απόφασης τους.

Όσο για εμάς, τη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Λαρισαίων, δεν έχουμε καμία ανάγκη να εκμεταλλευτούμε -όπως ισχυρίζεται- κανένα θέμα. Μόνος του τα αποφάσισε, μόνος του τα ψήφισε, μόνος του κρίνεται από τους Λαρισαίους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ