ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ!!!

Μια απίστευτη αγγελία σε γερμανική ιστοσελίδα. Ζητούνται άτομα να αξιολογούν οίκους ανοχής. Ποια προσόντα απαιτούνται

KRITHS1Διεθνής εταιρεία μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα ζητά να προσλάβει άτομα, γυναίκες και άνδρες, για να βαθμολογούν… τους οίκους ανοχής της! Ο λόγος για την γερμανική ιστοσελίδα Kaufmich.com, μια social media πλατφόρμα για άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, εταιρείες και πελάτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πρόκειται για διεθνής εταιρεία με οίκους ανοχής σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία, και πάνω από 120 εργαζομένους.

Η αγγελία αναφέρει πως ζητούνται άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου, κατά προτίμηση σχετικό με τον επιχειρηματικό τομέα, εμπειρία σε οίκους ανοχής και πιστοποιητικό ότι είναι υγιείς. Παράλληλα, θα προτιμηθούν όσοι είναι πολύγλωσσοι, και κυρίως οι ομιλούντες τη Γαλλικήν.

Την ίδια στιγμή ένα ακόμη ανδρικό προπύργιο καταρρέει αφού όπως προέκυψε από την έρευνα οι γυναίκες δεν είναι πλέον μονογαμικές αλλά συνάπτουν ερωτικές σχέσεις τόσο πριν όσο και μετά το γάμο.

Αυτό που θα κάνουν όσα άτομα προσληφθούν είναι να ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα και τις ασφαλείς πρακτικές των οίκων ανοχής της εταιρείας, ώστε να κρίνουν ότι όντως όσα προσφέρουν είναι “value for money”.

KRITHS2“Η θέση απαιτεί την επίσκεψη οίκων ανοχής. Θέλουμε άτομα που να χαίρονται να περνάνε καλά με άλλα άτομα και αν μην φοβούνται να επικοινωνήσουν”, αναφέρει η αγγελία.

Η Γερμανία έχει νομιμοποιήσει τη πορνεία πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Julius Dreyer δήλωσε πως, αυτός και οι δύο αδερφοί του έχουν όραμα η εργασία στη βιομηχανία του σεξ να γίνει αποδεκτή στη κοινωνία.

mirror.co.uk

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com