ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΦΥΠ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

κουικΟ υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, θα  εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα έχει στα πλαίσια της επίσκεψής του και άλλες δράσεις στη Λάρισα, ο υφυπουργός απάντησε:

«Αποτελεί για μένα τιμή που η κυβέρνηση με επέλεξε να την εκπροσωπήσω την 25η Μαρτίου στη Λάρισα, συμμετέχοντας στις εκεί εκδηλώσεις της εθνικής επετείου και, παρακολουθώντας τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση μαζί με τους συμπολίτες μου, χωρίς κιγκλιδώματα και «αποστειρωμένο» περιβάλλον, όπως είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση.

Προηγουμένως, και πριν την επίσημη Δοξολογία, θα γιορτάσω στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Την γιορτή της Παναγίας που την είχαν προστάτιδά τους και λάβαρο στην καρδιά τους οι αγωνιστές του ’21.

Με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό είχα τηλεφωνική επαφή την περασμένη εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε με μεγαλύτερη άνεση χρόνου στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, στα πλαίσια περιοδείας που θα πραγματοποιήσω στη Θεσσαλία, εκτός κι αν κάτι αλλάξει με βάση το πιεστικό πρόγραμμα που έχω στην Αθήνα, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μου καθηκόντων.

Μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρέχει αυτή την περίοδο με πολύ δουλειά και πιεστικούς ρυθμούς, την τελική επεξεργασία και νομοπαρασκευή, όλων των μεταρρυθμίσεων που έχουμε συμπεριλάβει στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, τιμώντας και τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com