ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΑΔΩΝ ΟΙ “ΦΑΝΤΑΡΟΙ” ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕΧ

ΜΠΕΟΣΤις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για «στημένο επεισόδιο» από τον δήμαρχο και πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέο φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν οι πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας σχετικά με τους φαντάρους που εμφανίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας τη σύμβουλο που κάνει… καλό σεξ.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛΑΣ τα δύο άτομα («φαντάρων») που έχουν ταυτοποιηθεί και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, ανήκουν στο σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, που είναι γνωστός για τις άριστες σχέσεις του με τον δήμαρχο.

Ήδη σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς τόνισε «η αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο ατόμων δικαιώνει απόλυτα τη θέση της παράταξης ότι πρόκειται για υποκινούμενο επεισόδιο. Πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για μέλη συνδέσμου φιλάθλων, αλλά όλα αυτά θα αποκαλυφθούν σύντομα»,  πρόσθεσε ο κ. Πατσιαντάς. Παράλληλα επιτέθηκε εκ νέου στον δήμαρχο επισημαίνοντας ότι «αυτό που τον ενόχλησε και τον ανησύχησε περισσότερο, όχι μόνο ως δημοτικό σύμβουλο αλλά και ως πολίτη, είναι η ελαφρότητα με την οποία ο κ. Μπέος δήλωσε χθες σε ΜΜΕ ότι δεν έχουν κάνει και κανένα αδίκημα τα παιδιά. Δηλαδή η διατάραξη λειτουργίας του Δ.Σ. δεν είναι αδίκημα, ούτε τα καραγκιοζιλίκια;» αναρωτήθηκε.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης τόσο τον δήμαρχο όσο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά, τονίζοντας ότι δεν κινητοποιήθηκαν «για να κλείσουν την πόρτα και να εμποδίσουν τους δράστες να διαφύγουν. Και βέβαια είναι ηθικοί αυτουργοί με τη συμπεριφορά τους. Αλλά όταν συλληφθούν οι δράστες θα δούμε αν θα κελαηδήσουν. Αν θα ισχυριστούν ότι το κάνανε μόνοι τους ή αν τους έβαλαν άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατσιαντάς.

Να σημειωθεί ότι η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη που δέχθηκε τη σεξιστική επίθεση έχιε ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο ατόμων

Μπέος: Θα έλθουν και οι ναύτες να ψάξουν την υπόθεση

Πάντως, ο κ. Μπέος συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση με ειρωνικό τρόπο: «Πράγματι είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Έρχεται το FBI και η CIA από την Αμερική για να συνεργαστούν με την ελληνική αστυνομία. Μείζον θέμα το κάνατε. Χρέωσαν την πόλη με 42 εκ. ευρώ. Με αυτά ασχοληθείτε, όχι με την Κοκκινάκη… να μην τρελαθούμε. Γιατί θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έλθουν και οι ναύτες. Σας το λέω», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ σε ανακοίνωση του γραφείου του τονίζεται ότι «ξεπερνά το όριο της γελοιότητας η υπόθεση της «χαμένης τιμής» της κ. Φωτεινής Κοκκινάκη που επιχειρείται να αναδειχτεί από τις διάφορες συνιστώσες της αντιπολίτευσης και το σάπιο σύστημα της πολιτικο-δημοσιογραφικής διαπλοκής σαν ένα μείζον πρόβλημα για την Δημοκρατία και τη λειτουργία της πόλης.

Οι υπαρξιακές και άλλες αναζητήσεις της εν λόγω κυρίας δεν αφορούν παρά την ίδια, που άλλωστε μόνη της θέλησε να ενημερώσει το λαό της πόλης για κάποιες προσωπικές της δεξιότητες (εν ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου) και στην καλύτερη, για εκείνη, περίπτωση, εκείνους που τις εκτιμούν. Εμάς μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, συμφωνούμε απόλυτα ότι η κοινωνία μας ζει ένα ευτελισμό, με μοναδικούς και αποκλειστικούς υπαίτιους αυτούς που με ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και φαρισαϊσμού κάνουν ότι αγνοούν ότι βούλιαξαν την πόλη και υποθήκευσαν το μέλλον της δημιουργώντας χρέη άνω των 42 εκ. ευρώ, την ίδια ώρα που κλαίγουν και οδύρονται για τις «περιπέτειες» της Φωτεινής Κοκκινάκη.

Οι πολίτες βλέπουν, αξιολογούν και μας κρίνουν όλους. Το έκαναν το περασμένο Μάιο, συνεχίζουν και το κάνουν καθημερινά, φυσικά όχι στη βάση των κριτηρίων της κ. Κοκκινάκη και των Γαργαλο-Πατσιαντάδων», καταλήγει η ανακοίνωση.

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ