ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WEEKEND PROGRAM ΤΟΥ CTY GREECE

Photo 4 Game Theory WK Course Larisa March 14 -15, 2015 (Copy)Το μάθημα «Θεωρία Παιγνίων και Στρατηγική Σκέψη» παρακολούθησε ομάδα 16 μαθητών κατά τη διάρκεια του πρώτου Weekend Program του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια. Το διήμερο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή 16 μαθητών οι οποίοι  επελέγησαν  κατόπιν των εξετάσεων που έκανε το Κέντρο το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος στη Λάρισα  οι μαθητές, από Α’ Γυμνασίου έως Β’ Λυκείου, γνώρισαν τις βασικές αρχές της Θεωρίας Παιγνίων, ενώ από τον καθηγητή του μαθήματος Θοδωρή Ανδριόπουλο τους παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν μέθοδοι στρατηγικής σκέψης μέσα από επιλεγμένες δραστηριότητες και παιχνίδια.

Το Κέντρο για Χαρισματικά- Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια λειτουργεί σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Photo 3 Game Theory WK Course Larisa March 14 -15, 2015 (Copy)Το Κέντρο λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά προσφέροντας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου εξωσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες και μεγάλη αγάπη για τη μάθηση, μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας.

Τα weekend programs αποτελούν καινούρια προγράμματα του CTY Greece και θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας – τα επόμενα weekend programs προγραμματίζονται στην Αθήνα στις 28 και 29 Μαρτίου και στη Θεσσαλονίκη στις 18 και 19 Απριλίου 2015.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ