ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ  

ΚΕΛΛ«Προτείνω στους εκλογικούς μου αντιπάλους μια συμφωνία. Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για μας, θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι’ αυτούς». Με αυτή την φράση του πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Adlai Stevenson, απαντά ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Κέλλα

«Καλές οι γνωστές αρλούμπες εντυπωσιασμού περί «εμφυλιοπολεμικού κλίματος» και οι, στα όρια της προσβολής, χαρακτηρισμοί περί «ασθενειών», ωστόσο τα ερωτήματα, όπως και η πραγματικότητα, στέκουν εκεί, αμείλικτα και σας προκαλούν:   Πήγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Ιράν; Και αν , ναι, για ποιον λόγο ακριβώς;

Όσον αφορά το μνημόνιο, πράγματι εμείς τώρα θα το είχαμε τελειώσει ενώ εσείς ράβετε κοστούμι για το τρίτο.

Σχετικά με τον υπαινιγμό σας για τις «συνιστώσες» καλά θα κάνετε να κοιτάξετε τον καθρέφτη σας. Οι συνιστώσες είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σας προνόμιο και κανένας δεν πρόκειται να σας το πάρει. Την δική σας καμπούρα μην την ψάχνετε σε άλλες πλάτες.

Τέλος, και επειδή αναφερθήκατε σε ανίατες ασθένειες, σαν γιατρός μπορώ να σας παραπέμψω σε αρκετούς ψυχολόγους και μάλιστα χωρίς καμία προμήθεια, του τύπου 12% το κεφάλι.

Σταματήστε να λέτε ψέματα για μας και θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια για σας, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ