ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

500IΗ ομάδα ακτιβιστών του κυβερνοχώρου, Ανώνυμοι, έχουν δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου απειλούν το Ισραήλ με «ηλεκτρονικό Ολοκαύτωμα» ως απάντηση σε αυτό που αποκαλούν «εγκλήματα στα παλαιστινιακά εδάφη».

Το κλιπ έχει το ύφος των τηλεοπτικών ειδήσεων και σ’ αυτό εμφανίζεται ένας μασκοφόρος που κάθεται πίσω από ένα γραφείο και διαβάζει ένα κείμενο που μιλά για σχέδιο μαζικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο στις 7 Απριλίου – μία εβδομάδα πριν την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος .

Ανακηρύσσοντας τους νέους της Παλαιστίνης «σύμβολα της ελευθερίας», οι Ανώνυμοι  λένε ότι θα επιτεθούν σε servers, κυβερνητικές ιστοσελίδες, ισραηλινές στρατιωτικές ιστοσελίδες, και ισραηλινά ιδρύματα», για να «σβήσει [το Ισραήλ] από τον κυβερνοχώρο με το ηλεκτρονικό μας Ολοκαύτωμα».

Η φωνή που ακούγεται στο βίντεο είναι ηλεκτρονική, γεγονός που υποδηλώνει ότι το λογισμικό είτε έχει χρησιμοποιηθεί για να κρύψει την ταυτότητα του προσώπου που μιλάει, είτε για γίνεται μετάφραση από μια άλλη γλώσσα στα αγγλικά, ή ενδεχομένως και τα δύο.

«Επιστρέφουμε για να σας τιμωρήσουμε και πάλι, για τα εγκλήματά σας στα παλαιστινιακά εδάφη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου. Το μόνο που βλέπουμε είναι συνεχής επιθετικότητα, βομβιστικές επιθέσεις, σκοτωμούς και απαγωγές του παλαιστινιακού λαού, όπως στον τελευταίο πόλεμο εναντίον της Γάζα το 2014».

«Το μήνυμά μας προς τον ανόητο Benjamin Netanyahu και όλους τους ηγέτες των σιωνιστικών οντοτήτων, είναι ότι θα συνεχίσουμε την ηλεκτρονική επίθεση ώσπου να ελευθερωθεί ο λαός της Παλαιστίνης».

Το βίντεο με υπότιτλους στα αραβικά, φαίνεται ότι έχει αναρτηθεί στην σελίδα του YouTube από μια ομάδα που αυτοαποκαλούνται «Ανώνυμος Άραβας».

Περισσότερα: dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ