ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

εεδυεΗ Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας μαζί με τις Επιτροπές Ειρήνης των Θεσσαλικών Νομών Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας αποφάσισαν κοινή σύσκεψη για να συντονίσουν τη δράση τους.   Η σύσκεψη θα γίνει στις 02/04/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Μετροπόλ στη Λάρισα. Θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία από την κεντρική Γραμματεία  της ΕΕΔΥΕ. 

Σε ανακοίνωσή της γραμματείας Λάρισας της ΕΕΔΥΕ αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα όλος ο κόσμος βιώνει μια περίοδο πρωτόγνωρης κρίσης του καπιταλισμού, της οποίας όμως προηγήθηκε μια επίσης πρωτόγνωρη περίοδος ανάπτυξης και κερδοφορίας του κεφαλαίου, γιατί αυτά τα δύο πάνε μαζί και οριοθετούν το ιστορικό του τέλος, δηλαδή την αδυναμία του να ξεπεράσει την εγγενή του αντίφαση ανάμεσα στην εντεινόμενη κοινωνικοποίηση της παραγωγής και την ατομική ιδιοποίηση των αποτελεσμάτων της. Αποτέλεσμα αυτής της αξεπέραστης αντίφασης είναι η εξαθλίωση των εργαζομένων, και η ένταση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας.

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας μαζί με τις Επιτροπές Ειρήνης των Θεσσαλικών Νομών Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας αποφασίσαμε κοινή σύσκεψη για να συντονίσουμε τη δράση μας. Να αναδείξουμε πως  το εκμεταλλευτικό σύστημα είναι αυτό που γεννάει κρίσεις, ανεργία, φτώχεια, φασισμό, πόλεμο. Σε αυτές τις συνθήκες μεγαλώνει η δική μας ευθύνη για ενημέρωση, επαγρύπνηση, προετοιμασία του λαού μας για  αντίσταση και ένταση του αγώνα συντονισμένα με το υπόλοιπο ταξικό κίνημα για την μη εμπλοκή της χώρας  στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στους κινδύνους που απορρέουν από αυτούς, για την  αποδέσμευση από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ