ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  60

11062079_937144126317908_8221140287054971722_nΤι κακό μας βρήκε πάλι ρε ακροατή, μα δεν θα ησυχάσουμε ποτέ σε τούτο τον τόπο?
Και καλά να θίγονται μισθοί, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν μέσα από αγώνες ετών αλλά και οι ΘΕΣΜΟΙ? Έλεος πια!!

Τι ήταν και τούτο με το φόρο στο λίπος? Μα  δεν σέβονται τίποτα, πως τολμούν να αγγίξουν τα πατροπαράδοτα?

Ξεκινώ την ανάλυση και τις απορίες  με νεύρα: Αβάντες στο Γιάνη  Αλέξη επειδή τρώει αυτά τα υγιεινά και θέλεις να τον στηρίξεις, «δάκτυλος» Καμμένου  στην αδυσώπητη κόντρα του με το… τουρκοφερμένο  κεμπάπ? Τι να υποθέσω?

Και καλά όλα τ’ άλλα, το τζατζίκι βρε  με τι θα το συνοδεύουμε, με νιφάδες βρώμης? Φρίττω!!

Αμ το άλλο? Ο Κωστάκης ακόμη να τοποθετηθεί και ανησυχώ, γιατί ο Μπαϊρακτάρης μαθαίνω μίλησε και ήταν καταπέλτης.

Σκέψου τι έχει να πει το στόμα του Κωστάκη, κόλαφος στα κυβερνητικά μάγουλα αναμένεται η αντίδραση Καραμανλή και δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο, στο λέω!

Και μέσα στον ορυμαγδό που μας βρήκε να’ χεις και το Σαμαρά στο Κοινοβούλιο με τα… αντρικά του, τα οποία υποστήριξε κιόλα συνοδεία Πλούταρχου (όχι το καλό παιδί βρε , ο άλλος ο αρχαίος).

Αδυνατώ να συνεχίσω, αρνούμαι να τους ακολουθήσω σ’ αυτό τον κατήφορο και τη στοχοποίηση  της χοληστερίνης.

Η εκπομπή σε πείσμα των καιρών και του… marketing  προτείνει ανερυθρίαστα souvlaki  day και στη διαπασών Νίκο Παπάζογλου και ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ, σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη και μουσική του Νικόλα, από το δίσκο του ΜΕΣΩ ΝΕΦΩΝ.

Υ.Γ. Τι έγινε φέτος με το Μάρτη, βρύα και λειχήνες πια…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ