ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

000_0142Φουλάρουν τις μηχανές τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι εκδοροσφαγείς στα διαδημοτικά σφαγεία Τυρνάβου που και φέτος παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πασχαλινή αγορά κρέατος αφού σύμφωνα με ασφαλείς εκτιμήσεις από το σφαγείο θα φύγουν μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη περίπου 20.000 σφάγια αμνοεριφίων.

Οπως εξηγεί ο πρόεδρος της διαδημοτικής επιχείρησης κ. Ανδρέας Ντάμτσιος στόχος και φέτος είναι να εξασφαλιστεί η υγιεινή και η ποιότητα των σφάγιων και να προασπιστούν τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων, των κρεοπωλών και των καταναλωτών και για αυτό το λόγο η συνεργασία με τους κτηνιάτρους είναι στενή και τους παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια. Αλλωστε όπως ανέφερε οι έλεγχοι είναι καθημερινοί και λεπτομερείς ώστε να γνωρίζουν όλοι τί ζώα μπαίνουν και τί σφάγια φεύγουν από το σφαγείο.

000_0140Παράλληλα ο κ. Ντάμτσιος αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα της διοίκησης για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης της επιχείρησης, σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα η επιχείρηση ανταποκρίνεται σε όλες της τις υποχρεώσεις ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του δημάρχου Π. Σαρχώση και του προέδρου των σφαγείων με τον αναπληρωτή υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου και το νέο γενικό γραμματέα Δημήτρη Γελαλή για να αναζητηθούν τρόποι ένταξης της επιχείρησης σε αναπτυξιακά προγράμματα.σφαγεία_τυρν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ