ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 8ου ΛΥΚΕΙΟΥ

entexnes_afieroseisΤο 8ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και η Α’ Λυκείου, στα πλαίσια του  Προγράμματος Αισθητικής Αγωγής “Το 8ο ΓΕΛ Λάρισας στο European School Radio”, έχει ξεκινήσει μια σειρά διαδικτυακών ραδιοφωνικών εκπομπών αφιερωματικού τύπου με τίτλο “Larissa Riverside”. Μία Πέμπτη κάθε μήνα στις 22:00 και για μία ώρα οι μαθητές – ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα σας κρατούν συντροφιά με ενδιαφέροντα θέματα ποικίλου χαρακτήρα και πολλή, καλή μουσική.

Για την 5η εκπομπή μας την Πέμπτη 3-4-15 στις 22:00 σκεφτήκαμε …”ανάποδα”.

Υποκύπτοντας στην “πίεση” των καθηγητών μας, νυν και πρώην, για την επιλογή  τραγουδιών εκ μέρους τους, αποφασίσαμε να τους ζητήσουμε να μας προτείνουν από ένα αγαπημένο τους έντεχνο τραγούδι, με την προϋπόθεση …να δεχθούν ένα δικό μας σχόλιο!!!

Απολαύστε λοιπόν έντεχνα τραγούδια προτεινόμενα από τους καθηγητές του Λυκείου μας, καθώς και από τους περσινούς καθηγητές του 12ου Γυμνασίου Λάρισας και αν σας αρέσει το αποτέλεσμα: κάντε το κι εσείς στο δικό σας Σχολείο!!!!!

Πληκτρολογήστε λοιπόν http://blogs.sch.gr/esrblog/  (ή μέσα από την ιστοσελίδα του Σχολείου μας http://8lyk-laris.lar.sch.gr),  επιλέξτε listen live και ακούστε την 5η ραδιοφωνική… απόπειρα των μαθητών – εκκολαπτόμενων ραδιοφωνικών παραγωγών! Επίσης καλούμε όλους του μαθητές (και όχι μόνο) να επισκεφτούν το chat του Σταθμού και να συνομιλήσουν ζωντανά με τους δημιουργούς της εκπομπής αλλά και με όλους τους φίλους του “European School Radio”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ