ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

0011Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα f+ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί το Σάββατο, 4 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά, (αίθουσα σεμιναρίων – ισόγειο) τον φωτογράφο Αβραάμ Παυλίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει τη φωτογραφική δουλειά του.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης 19.00

Ο Αβραάμ Παυλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1950. Το 1957 η οικογένειά του μετακόμισε στο χωριό Γάζωρος Σερρών, όπου ο πατέρας του δούλευε ως εκτιμητής καπνού, έως τα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Σπούδασε Διακόσμηση και εργάστηκε σε γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών, ενώ παράλληλα άρχισε να τον ενδιαφέρει η ζωγραφική και να ταξιδεύει στην Ελλάδα. Άρχισε να φωτογραφίζει το 1990, πρώτα εξωτερικούς χώρους και από το 1995-96 επικεντρώνεται στην αναπαράσταση εσωτερικών χώρων.

Έχει παρουσιάσει το έργο του μέσω ατομικών και ομαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν εκδοθεί δύο λευκώματα με τη φωτογραφική του δουλειά, «Εστίες παράδοσης» (2004) και «Το τελευταίο βλέμμα» (2010), ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο, κατά σειρά, φωτογραφικό του λεύκωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ