«Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

1-4-15-___-___..Τις 3 τελευταίες παραστάσεις, θα δώσει την Παρασκευή 3 Απριλίου – ώρα: 9 μ.μ, το Σάββατο: 4 Απριλίου – ώρα 9 μ.μ και την Κυριακή (των Βαϊων) 5 Απριλίου – ώρα: 7 μ.μ, με την  ξεκαρδιστική Κωμωδία του Μολιέρου: “Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ”.

Η Παράσταση άρεσε ιδιαίτερα στο θεατρόφιλο κοινό που απόλαυσε μία «ολοζώντανη» κωμωδία, πάνω στο κλασσικό έργο του Μολιέρου: «ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ», σε μια σύγχρονη ελεύθερη διασκευή – σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια  που έκανε ο Χάρης Κυριακίδης.

Όλοι οι ηθοποιοί απέδωσαν με τον ομορφότερο τρόπο τους ήρωες του έργου, με τα ταιριαστά κοστούμια της Ελένης Ψύρρα και το πολύ ευρηματικό και εντυπωσιακό περιστρεφόμενο σκηνικό του Στέλιου Μπουρλή.

Τους ρόλους της κωμωδίας ερμήνευσαν οι ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης, Εύα Τριανταφύλλου, Βασίλης Σακκλας, Βάνα Καταραχιά, Δημήτρης Τσατσανάκος, Κίμων Μπαχατίρογλου και η εξαιρετική Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι, να παρακολουθήσουν τις τρείς αυτές τελευταίες παραστάσεις, να κλείσουν έγκαιρα τις θέσεις τους στο ταμείο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534313, λόγω του μεγάλου  ενδιαφέροντος του Θεατρόφιλου κοινού που παρατηρείται.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 8€ και 5€  το (Φοιτ.-Παιδικό & Ανέργων).

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ