ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

σταματηΑπό το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόδρασή της έγινε αντιληπτή από φρουρό περί τις 5.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βίκυ Σταμάτη δραπέτευσε, πηδώντας από το παράθυρο όπου νοσηλευόταν ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεργούς στην απόδραση.

O πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ισίδωρος Πρώιος επιβεβαίωσε το περιστατικό απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το ίδρυμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι το νοσοκομείο δε φέρει καμία ευθύνη αλλά οι φρουροί.«Κάνω έκκληση στην Βίκυ Σταμάτη να γυρίσει», τόνισε ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στο δωμάτιό της έχει εντοπιστεί γράμμα που λέει ότι «μια μάνα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί της».

«Μίλησα μαζί της χθες, αμέσως μετά την απόρριψη της αίτησης, είπε κάτι χειρότερο, δεν είπε ότι θα αποδράσει», είπε στο Mega ο Αλέξης Κούγιας με τον Δημήτρη Καμπουράκη να τον ρωτά: «Είπε ότι θα αυτοκτονήσει;» «Αυτό ακριβώς», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτό που γίνεται με την κ. Σταμάτη είναι πρωτοφανές. Χωρίς να δικαιολογώ την ενέργειά της, αυτό που έχει γίνει με την κ. Σταμάτη για τέτοιο έγκλημα η οποία είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και όλοι είναι ελεύθεροι, είναι πρωτοφανές. Πρέπει να επιστρέψει αμέσως».

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ