ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ

μαχαιριΣοκ προκαλεί η είδηση πως μέσα στην επαγγελματική σχολή Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στον Άγιο Ρέντη μία μαθήτρια, 22 ετών μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της μέσα στην αίθουσα του σχολείου. Το απίστευτο περιστατικό έγινε την ώρα του μαθήματος, προκαλώντας πανικό στους καθηγητές και τους υπόλοιπους σπουδαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συμμαθήτριες που τραυματίστηκαν από το μαχαίρι βρίσκονται ήδη στο Αττικό Νοσοκομείο και ευτυχώς η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Οι τρεις σπουδάστριες φέρουν τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 22χρονη, ελληνικής υπηκοότητας, ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμμαθήτριες της με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρείς στα χέρια. Αμέσως μετά το περιστατικό η δράστης συνελήφθη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, τα θύματα είναι μία ελληνίδα και δύο κοπέλες από την Αλβανία, ενώ όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα που τις μαχαίρωσε πριν λίγο καιρό είχε κάνει αίτηση για αλλαγή σχολής. Οι αστυνομικές αρχές προς το παρόν δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δράστης να είχε πέσει θύμα εκφοβισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ