ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)

μακρή«Εχω στείλει το Mega δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει πάνω από 1 εκ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή OΝline του Mega, προκαλώντας αμηχανία και εκνευρισμό στους παρουσιαστές Ολγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο.

Αφορμή για την βουλευτή ήταν μια ανάρτηση που παρουσιάστηκε και η οποία αναφερόταν στα όσα είχε πει προεκλογικά για τύπωμα 100 δισ. ευρώ.

«Ποιο κανάλι;», ρώτησε η Ολγα Τρέμη και η Ραχήλ Μακρή, απτόητη εξήγησε: «Εχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση. Είναι πολύ λογικό λοιπόν ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τους πάνω στο ελληνικό Δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν ξέρω πώς τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα», της είπε η δημοσιογράφος και η Ραχήλ Μακρή συνέχισε: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με “χάσατε”, ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά. Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστάνε, για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες».

«Δεν είμαστε ιδιοκτήτες του Mega, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσελήφθην για να απαντώ εκ μέρους της ιδιοκτησίας», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτο, προσπαθώντας να… κλείσει το θέμα, αλλά η κ. Μακρή είχε έτοιμη την απάντηση: «Δεν μιλάω για εσάς, στον κόσμο μιλάω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ