ΚΟΥΡΑΓΙΟ κ. ΚΕΛΛΑ…

Απάντηση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ στον Λαρισαίο βουλευτή της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑΟ ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καλωσορίζει τον κ. Κέλλα-για μια ακόμη φορά-στον κόσμο της αλήθειας και της αυτογνωσίας. Στην πρόσφατη ανακοίνωσή του σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την Υγεία παραδέχθηκε ότι υπάρχει διαφθορά στο χώρο της υγείας. Αυτό που μένει είναι να παραδεχθεί ότι και ο ίδιος, σαν επιφανές μέλος και συνιστώσα του διεφθαρμένου μνημονιακού κόμματος Σαμαρά,

αποτέλεσε γενεσιουργό αιτία αυτής της διαφθοράς. Κουράγιο κ. Κέλλα, κάντε ακόμα μια προσπάθεια. Είστε στο σωστό δρόμο. Η αυτογνωσία δεν απέχει πολύ.

Όσον αφορά την ουσία των δηλώσεων του πρωθυπουργού, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Κουρουπλής θα έχει την επόμενη βδομάδα συνάντηση με τους υπεύθυνους του ΑΣΕΠ, προκειμένου να προχωρήσουν οι 4500 προσλήψεις  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας. Στα ίδια πλαίσια, καταργείται το “εισιτήριο” των 5 ευρώ για την προσέλευση στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και τα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ. Ο πρωθυπουργός έκανε μεταξύ άλλων λόγο στην ομιλία του για “πυρηνική βόμβα στα θεμέλια της Υγείας από τις πολιτικές απορρύθμισης και διάλυσης τις οποίες προώθησαν τα μνημόνια” και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι “η συμμετοχή της χώρας στο ευρώ δεν αφορά μόνον συμφωνίες και αριθμούς, αφορά επίσης το επίπεδο της ποιότητας στην ζωή των ανθρώπων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ